Monday, September 12, 2016

Value for money combo!!

Hi all.. i know all of you are now either dah try produk Freshpicks or curious lagi perluke aku try produk ni now or esok or later eh tengok dulu etc2..

For your info dah 3 bulan FP bertapak dan makin ramai dah jatuh centa dan terus jadi members dan dropshippers.So as you know...tak kenal maka tak chenta.Jadi untuk mengenali produk ni anda kena cubaaaaa.tiada jalan mudah.haha

So kalau nak tahu sekarang la masa yg PALING sesuai utk cuba produk ni.Sebabbb.... bulan ni ade promosi COMBO BEST BUY di mana dgn RM50 anda boleh dpt produk2 FP (lebih dari satu!!!) siap FREE POSTAGE dan FREE GIFT lagiii!! Untung sesangat222๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

So nak tau tak apa produk2 combo itu? Mereka adalah....
(Drum roll please........)

1.ILT(tinted lipbalm) + Marvell bodysoap

2.organic body lotion + CBS (facial soap)

3.Lipbalm for dry lips + ILT

4.CBS + ILT

5.refreshing deodorant + ILT

6.CBS + Criansa Kids soap for sensitive skin

7.organic body lotion + Criansa Kids Soap

8.ILT + Criansa Kids Soap

Each RM50 only.. and get FREE postage and FREE gift 

Also applicable for FREE postage are all Cherrybeauty collections set i.e Set Eva,Set Elsa,Set Ezzavia Set Miristic,Set Maya.

So sila bertindak sekarang๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

Whatsapp/pm/sms Sha at 019 3755133 sekarang yea.Free consultation ๐Ÿ˜Ž 

Cepat sebelum promosi berakhir hujung bulan nie๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š

No comments: