Thursday, December 08, 2016

Freshpicks Primo Exclusive best seller

Finaly it's Fri-yay!!

Dah lama kita x update pasal Freshpicks.. ni la set terhangat sekali di pasaran tau! kalau kita restock tak dan seminggu da licin😗 Mujur kakak founder dah kirimkan stock smalam khas utk uols especially warga KLCC dan jajahan sekitarnya. Hehe tenkiuu kakak @rempahratus

Kita pun pengguna tegar Primo set ni..arganne face oil pun da masuk second bottle. So far this is my favourite SKINCARE product i ever tried😘😘😘 Dah la natural and enriched with premium oils kan so mmg RUGI kalau tak cuba 😉

Dan dan dan untuk kawan2 di luar kwsn yg nak cuba..promo FREE POSTAGE masih ada sampai hujung tahun ye.Start 2017 dan kena postage charge RM8 (SM) and RM12 (EM) macam biasa.So marilah berjimat dan dapatkan set PRIMO Basic/Exclusive SEKARANG ye 😘😘

Dm/whatsapp 0193755133 okk

#Freshpicksagent #FreshpicksKL #codklcc #codsetiawangsa #naturalandsafeskincare #arganoil #faceoil #madeinmalaysia

No comments: