Sunday, September 25, 2016

Friday, September 23, 2016

Natural homemade skincare

Banyak dah testimony dari customers yg berpuas hati.Cubalah sekarang..homemade beauty products dgn harga mampu milik😚

Monday, September 12, 2016

Value for money combo!!

Hi all.. i know all of you are now either dah try produk Freshpicks or curious lagi perluke aku try produk ni now or esok or later eh tengok dulu etc2..

For your info dah 3 bulan FP bertapak dan makin ramai dah jatuh centa dan terus jadi members dan dropshippers.So as you know...tak kenal maka tak chenta.Jadi untuk mengenali produk ni anda kena cubaaaaa.tiada jalan mudah.haha

So kalau nak tahu sekarang la masa yg PALING sesuai utk cuba produk ni.Sebabbb.... bulan ni ade promosi COMBO BEST BUY di mana dgn RM50 anda boleh dpt produk2 FP (lebih dari satu!!!) siap FREE POSTAGE dan FREE GIFT lagiii!! Untung sesangat222πŸ˜„πŸ˜„

So nak tau tak apa produk2 combo itu? Mereka adalah....
(Drum roll please........)

1.ILT(tinted lipbalm) + Marvell bodysoap

2.organic body lotion + CBS (facial soap)

3.Lipbalm for dry lips + ILT

4.CBS + ILT

5.refreshing deodorant + ILT

6.CBS + Criansa Kids soap for sensitive skin

7.organic body lotion + Criansa Kids Soap

8.ILT + Criansa Kids Soap

Each RM50 only.. and get FREE postage and FREE gift 

Also applicable for FREE postage are all Cherrybeauty collections set i.e Set Eva,Set Elsa,Set Ezzavia Set Miristic,Set Maya.

So sila bertindak sekarangπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

Whatsapp/pm/sms Sha at 019 3755133 sekarang yea.Free consultation 😎 

Cepat sebelum promosi berakhir hujung bulan nie😚😚

Saturday, September 10, 2016

Comfort level


Kenapa saya suka sangat produk handmade dan homemade?

Sebab produk2 ni dibuat dengan teliti dan penuh kasih sayang..dan limited edition..bila gunakannya rasa eksklusif sebab orang yang buat dan bukan mass production dari kilang..

Sebab produk2 ni kita tahu pembuatnya..samaada own circle of friends,senior uni,keluarga sendiri, kawan kepada kawan,mahupun mungkin x kenal personally tapi kita tahu,oh akak ni yg buat sendiri.terernya! Hihi

Sebab kalau kita rasa bole improve kita bole bg feedback dan mereka biasanya terima dgn senang hati dan improve.cuba kalau company besar? Take it or leave it!

Sebab produk2 ni biasanya si empunya akan bagitau bahan2 yg digunakan utk buat produk mereka.contoh kalau jus buah,cara nak cold pressed pon dia bgtau (biasalah customer fussy mmg cmtu😋)

Sebab produk2 ni biasanya dibuat kecil2an..so bila kita support produk ni kita juga support pembuatnya secara direct.mungkin mereka ni ibu tunggal,usawan kecil2an yg baru meningkat naik..jadi kita membantu meningkatkan ekonomi individu (tanpa mengira bangsa apa).Kalau dlm islam perkara ini dapat pahala.

Semua ni menjurus kepada satu faktor: comfort level. Ya saya seorang yg mementingkan faktor itu. Jadi walaupun generally produk homemade/handmade ini agak mahal,saya boleh terima.sebab suami pernah cerita pasal idea dia nak jualkan songket terengganu di k.lumpur...dan saya terus kata,mahalnya! Ade org nak beli ke?memang kita nampak harga songket asli tu sangat mahal..sampai rm1000-rm2000 atau lebih..tapi tahukah kita penenun songket tu ambil masa smpai sebulan dua nak siapkan sehelai kain.di mana dalam jangkamasa itu dia x buat keje lain,tenun je songket tu smpai siap.itu tak campur kos pembekal dan ejen lg.bayangkan berapa je dia bawak balik utk bagi anak isteri makan.

So, if u have any handmade or homemade products,feel free to comment in link below or contact me personally.jika saya perlulan insyaAllah saya akan contact.atau paling tidak saya tahu dan boleh sebarkan kpd org lain😉

Friday, September 09, 2016

Freshpicks Special combo

Because your body deserves to be thoroughly cleansed once a while to let the inner beauty shines..

Freshpicks special combo consist of:
lipscrub 15g, facemask 15g, bodybutter 15g, bodyscrub 50g

All these for RM50 only! FREE postage!

Pm/whatsapp 0193755133

Grab now before the offer ends!!

Wednesday, August 24, 2016

My favourite: FP travel set

Siapa nak travel wajin bawak ni tau! Benda2 yg perlu ada kalau nk travel.ingat lagi dulu2 asyik lupa bawak lipbalm wo beli je apa2 yg ade kt tmpt org...sometimes x best pon tp sebab terpaksa pakai je lah.hehe
Size pun comel2 so sesuai sgt letak kt handluggage😁

RM50 sahaja utk 3 barang (facial soap,lipbalm,footcream) dan dapatkan FREE soapcase (water resistant tauuu)

Cepat whatsapp sha nowww 0193755133