Wednesday, July 19, 2006

apa masalahnye neh?

Tajuk post : sangat

I dunno why, tapi lately aku mmg sangat2 berminat kat politik dan isu semasa.taktau laa nape, dulu2 pon mg aku sgt minat tapi takde mase sgt nk update berita terkini sbb bz campus life.skarang dah working life (eheh perasan plak, padahal intern je pon) aku rase sangat banyak masa utk aku update kan diri dgn mende2 gini.nak2 internet connection 24 hours, mmg online je laa kan(server pon takk la tukun cam kat utp, so kira ok laa kan..just nk mendownload tu kena berpada2 sket sbb kom company, kalo kantoi download illegal abes laa)

2 comments:

Ainul Hafiz said...

Heh.. the same goes to me.. dah intern baru alert sangat2 dengan benda2 yang jadi in our world.. luckily laa... tengok laaa in two days time dah jadi student balik hidup bawah tempurung kaca...

and i read the newspaper like once a week in UTP... plenty of time to do that (and even read more than one paper too!!) as an intern...

happy interning.. agak2 malas buat weekly report tuh... taip blog banyak2.. i've done that... buat 2-3 post padahal berlambak2 weekly report tetangguh time tuh :P

hazlina said...

hehe mungkin ko dah matang kut.. cewah~ haha aku setat tak alert pasal hal sekeliling sejak aku masuk skolah asrama.. mebi sbb kurang source kut.. ape2 pun aku ske org2 yg alert nih... hehe terus2 la wat byk blog.. bley menambah ilmu dan pengetahuanku jua~