Monday, October 27, 2008

Announcing..

Announcing.. the arrival of my first nephew, Baby Hazim :)

Hye world
About me :
Nama : Azfaril Hazim b Azmil Hizam (sila sebut tanpa tergeliat lidah hehe..)
Umur : Seminggu
Tarikh lahir : 20 Oct 2008
Status : First nephew/first grandson/first great grandson (so excuse the limelight I get okay..P)
Hobi : Tido/mengeliat/minum susu
Korang cakap la ape nak cakap, tengok la puas2.. asalkan aku bahagia tido...
Oh sangat comel! Tetiap minggu rasa nak balik tengok baby Hazim nie.. (sapa2 yang pernah merasa first time menjadi makcik, akan paham keadaan excited seperti ini ehehe)

Ok la baby Hazim, aunty doakan awak jadi anak soleh dan membahagiakan mama dan ayah :)

2 comments:

Saya lah Halmi B said...

askum shah,
smpi skrg aku stil ingat lagi perasaan pertama kali dpt anak saudara which is back to 14 years ago. hahaha.jakun, takut (sbb nmpk fragile), hairan, sayang. you name it man.
semua perasaan ade.

tapi skrg dah ramai.konpius jugak kdg2.
-labu

Shierrahh Ivy said...

wsalam, haha ko 14 tahun lalu aku baru skarang nak jadi mak ngah. huhu sebab baby abang aku jadi aku tidak takut utk memegang dia.. tapi mmg fragile and amuse sangat! rasa nak balik tengok dia hari2.. hehe (sorang je bleh la kan..mungkin kalo dah banyak akan jadi konpius gak macam ko..hehe)