Friday, May 23, 2008

Lega :)

Wah, seronoknye.

Finally my career path conflict was solved.
That put a stop to (a few je) sleepless nights and ketiadaan mood untuk membuat entry baru dalam blog ini. The whole proceeding was kind of fun because it was SO RISKY. I risked my future for following my heart. But nonetheless, I never regret any of the decisions I made since then. I always believe that rezeki tu ada je, dan Allah akan bagi dari arah yang tak disangka-sangka ( rujuk ayat seribu dinar..).. kepada sesiapa yang keliru dengan ayat separuh misteri entri ini atau tidak faham hujung pangkal ni tidak mengapa, anggap saja saya baru selesai satu konflik yang takde lah payah mana pun..saja buat cam gempak hehe. Terima kasih kepada yang tolong doakan. Thank you Allah :)

(entri teaser ini adalah cubaan agar tidak meng`upgrade' diri daripada weekend blogger kepada fortnight blogger ataupun monthly blogger. Nantikan entri sebenar tidak lama lagi)

4 comments:

manggishitam said...

so ko keje ngan pet ke tak? hurm~

fairus said...

aper dah jadi?

Shierrahh Ivy said...

yup, nampaknye telah ditakdirkan begitu.huhu start this monday :)

Shierrahh Ivy said...

fairus, actually nothing serious.. hanyalah konflik employer berebut employee yang akhirnya satu pihak yang menang -_- apapun insya Allah I believe all this is for the best :)