Wednesday, April 21, 2010

Fantasyland


Last weekend we went on a two-hour-date to MidValley.
Eh bukan tetiap minggu kita pergi date ke?

Sebenarnya ayat pertama di atas nak cakap masa kat MidValley, to be exact Harvey Norman ni we saw my favourite fantasyland... I even told him `nanti kita buat rumah camni ek'. Hahah layankan jelah dia ni kan (mungkin ini kata2 dia di dalam hati melihat I over excited, siap keluar kamera amik gambar)

Sebenarnya juga ayat kedua nak cakap kami gi date every week sebab..sebab..sebab...sebab kami tak pernah gi date sebelum kahwin. Haha nak cakap poyo pun boleh(atau, perlukan I gitau pembaca blog ini tapi takpe,setakat seploh kerat pembaca tegar takpe kot) tapi anda suka tak cerita Adamaya TV3 setiap petang weekdays la ni? Sweet kan bercinta pas kawin... kalau sapa cakap tak sweet I taktau laa nak cakap apa.Sebab kawan I si Oura suka sangat cerita ni.OK tu je, motifnya janganlah bercinta sebelum kawin lama sangat, sebab bercinta lepas kahwin lebih best.Selain mengelakkan tak best berdua-duaan dan risikonya yang tinggi, sesungguhnya lepas kahwin lebih sweet kalau anda baru nak kenal true colours pasangan anda.Sekian.
p/s: Amacam,ada mesej tak posting ni walaupun merapu? Ahah layankan je.


.

1 comment:

Muhammad Aizat said...

layankan aje..hehehe...jom beli kure2 itu..