Monday, May 17, 2010

Abah zaman sekarang

Last few weeks I teach my Abah on how to start blogging.
Dekat 45 minutes gak I bagi customer care service ( he called from his office to my office, on how to manage features in his blog).
Pastu the following week dia beli netbook dia sendiri (cewah) brand Dell tuh.
Lawa comel biru laut tapi i punyer si hitam tu tetap comel di hati(cis taknak kalah)
I gak jadi customer care line dia utk features netbook ape yg best and brand mouse ape best(sampai brand mouse pon dia tanya)
Tapi kawan2, netbook Dell dia tak bagi casing (sleeve) bersamanya padahal kalo brand lain ade je bagi sleeve skali.
So Abah beli netbook punya beg yang comel tak ingat. OK i jeles and rasa nak lobi suruh bagi I terus.  
Minggu lepas I ajar dia main Twitter plak.
I cakap senang nak follow kes anwar kat court and tau perkembangan PRK kat sibu.
And owh recently I just read his blog...hehee comell (bayangkan abah2 berbahasa skema dan menulis blog catatan harian.siyes cute)
Haha but I dont dare to encourage dia main facebook...
Tapi risau gak next week kalo balik rumah dia mintak I ajar bukak akaun fb pula.. aiya..
 
Nih la dia Abah2 zaman sekarang.Canggih betul.
 
-_-
 
p/s: tapi I secretly hope he wont found my blog..eventhough the address is quite obvious.abah if you reading this, peacE! kita kan peminat AKJ, kena la ada blog kan :P)
 
 

1 comment:

NH said...

haha. serious comel.