Sunday, May 27, 2007

Musim kawin datang lagi

Assalamulaikum.
Haa dah dah, jangan nak buat-buat tanye saya nak upload pasal apa.
Siap ada special request lagi suruh upload pasal ni(perli)
(yelah, saya kan unofficial photographer kenduri kahwin sejak last sem lagi..)
OK admit, saya memang suka pergi kenduri kahwin.
Nak-nak senior/kawan-kawan sendiri.
P/S: Kalo kamu kahwin, ajak la saya ya.Nanti saya letak gambar kamu dalam blog ni.
Enjoy the pics.

oh saya sangat suka gambar candid

mereka dan keluarga mereka

kami dan mereka

hantaran mereka

mereka

junior-junior mereka (yg datang dari jauh walau belum habis paper.. cewah)

kawan-kawan mereka
Oh ye, tahniah sekali lagi buat pengantin baru kak shasha (nur shazlina aznar) dan abg odex (fairuz azwardi). Semoga berbahagia!
(orange-tema pengantin hehe)
Lepas ni jangan kaco tau.Orang ada satu paper lagi hari Rabu.Yeay struggle!!
P/S lagi : Oh best, saya jumpa junior dan senior sekolah yg lama tak jumpa. Dan jugak jiran yg balik bercuti dari oversea (kat rumah tak jumpa plak!).Dan juga kak sumay, saya tahu akak minat blog saya.Hahhahaa sekian.

2 comments:

sumayyah mohd idris said...

hahaha..sejak biler plaks akak minat blog awak?..jgn mudah tertipu...huhu

btw, shah, i akan ingat kata2 u nih

"OK admit, saya memang suka pergi kenduri kahwin."

so, make sure u come to mine..thou thousands years to come..;p

p/s: mmg i peminat ur blog kut..first 1 comment...gudlucks my dear(^_^)

Shierrahh Ivy said...

jgn risau akak, akan ku gagahi ke majlis akak walau di mana sahaja akak berada..ehhehe *hint2 tak lame lagi ke kak? huhu