Tuesday, November 24, 2009

Anda semua dijemput hadir

DENGAN RASA RENDAH DIRI DAN PENUH KESYUKURAN KE HADRAT ILAHI, KAMI MENJEMPUT SEISI KELUARGA BAGI MENYEMPURNAKAN MAJLIS PERKAHWINAN KAMI:

MAJLIS RESEPSI SHAHIRA

12 Dec 2009

Dewan Majlis Perbandaran Seremban (MPS),

Jalan Yamtuan, Seremban, N Sembilan

MAJLIS RESEPSI AIZAT

19 Dec 2009

298, Lorong Titiwangsa 13,

Taman Bukti,70400 Ampangan,
Seremban, N Sembilan

I realized the blog contained more words than pictures nowadays. So I am posting this to balance things out. Hehe.

You are all invited! :)

Although most people knew this already.

When the exact date(s) is getting nearer, mulalah rasa nak gelabah kan.Walaupun hakikatnya takde ape pun nak digelabahkan, kan.

Haha. I wish to retain those words in my blog as my pre-wedding memoirs.

I just hope this blog will retain its identity although the author will change her status soon.

Status changed, but not identity.

Heheh sudah laa rambles aku (!)

Dear, transition period (my department was just been reorg) not necessary means I am inaudated with overflowing work.On the contrary, I am quite relax and even have time to count the days.Although I don't need a wedding ticker as a few of my friends will be ending their singledom on the same day as mine.So I just refer to theirs.Boleh? Haha

Sedang asyik menaip tetiba my boss came back to office, rushing and assigning me urgent work. And kept me occupied with meeting until Maghrib.
 
Typical working days.Can't wait for the long holiday to start~

 

2 comments:

nurulhuda said...

nyeh nyeh... tahniah!! :)

i dont know, kita tak rapat sgt, tp i heart u! mgkin sbb cara ko blog ke yg menarik, mgkin sbb kite kenal hariri or the fact that we both like the same author (john grisham contohnyeeee) and our dislike to the-then-teen-days yg pernah menyukai sidney sheldon's? haha

hope all the prep goes well! :)))

Shierrahh Ivy said...

tq huda! aku rase sume ciri2 yg telah ko sebutkan tu helps alot.. tapi most of it aku rase sbb aku baik ngn hariri so aku jadi baik ngn geng2 korangs hehehe.. thankss and aku ade include ko kat kad yg aku send kt fide.. sbb diorg yg cakap takyah de bagi kad satu sorg sbb korg mmg akan dtg same2 pun. hehe