Sunday, November 05, 2006

Hanya Tinggal Kenangan..

Yummy!Namun gambar ini hanya tinggal kenangan... :(

Tak tau gambar apa ni? Ni la pancakes pertama yang saya buat lebih kurang 2-3 bulan lalu.. semangat nak buat pancakes sejak seorang rakan bagitau resepi buat pancakes yang senang sangat.Memang teruja, kemudian terus pergi Giant konon nak beli mentega, sekali we ended up with a box of pancakes mix (tepung pancake segera)instead..hehe to my friend yang bagi resepi tu, jangan marah haaa..(gaya ala-ala Salima AF4)

Namun sekarang, segalanya tinggal kenangan.Walaupun tepung pancake banyak lagi, saya tahu saya takkan boleh buat pancakes lagi untuk breakfast di rumah ni.Sedihnya~

Kenapa?Hanya saya dan Housemates saya yang tahu...huhuhuhu~sedih

5 comments:

Ainul Hafiz said...

ermmm... tu madu ke minyak yang kuning2 tu? or not even both...

Shierrahh Ivy said...

haiseh! honey la on top of the lempeng..haiya takkan makan pancake ngn minyak..hihi sorry2 kurang description pun gambar tersebut..=P

Anonymous said...

tuh pancake ke cekodok? haha aku kenal bangat same itu pinggan :D

-hazlina-

Ainul Hafiz said...

mmg la tak makan dgn minyak cik kak ooi.. who knows... excessive oil from ur cooking :P~ tp nampak sedap.. lama gler tak makan pancake...

[re-arrange] said...

hahahah!!

nampak sedap.. walaupun tak rupa pancake :P