Monday, November 13, 2006

Teaser cun :)

Ni khas untuk yang tak pernah tengok 2 versi billboard iklan Celcom ( Maya Karin merupakan Power Icon bagi Celcom)..Saya selalu lihat gambar 1 waktu balik office kat satu billboard besar sangat dekat dengan Bosch kot tapi malangnya untuk saya (currently orang utara), orang zon tengah dan selatan, dan Sabah Sarawak sekali, kita tak dapat tengok versi gambar 2 yang hanya ada untuk billboard di Klate dan Ganu !! Yalah bukan apa, cun sangat si Maya ni pakai tudung... :)
P/S : Sorry,post teaser je, sebab lately sangat banyak kerja kat ofis...:) N thankx kat sahabat2 kampus yang mentioned slalu buka blog nie..rasa terharu plak sebab ingatkan blog ni takde org baca :P

3 comments:

FM said...

Salam,


Kalau ada link ke sumber asal agak bagus juga. Tapi nasib baik ada Google.

Maya manis bertudung di Terengganu, Kelantan (kat sana je manis?)


[...] perlu bertudung untuk muncul di billboard Celcom di Kelantan dan Terengganu kerana perlu mematuhi undang-undang kecil iklan kerajaan negeri berkenaan. [...]

Hmm... talks about Government Relation. Still remember the good old days when taking Corporate Communication. =)

Shierrahh Ivy said...

ehh (sigh*) sorry..always forget to put sumber link together! hehe anyway thankx!!

rem said...

wau~! haha cun gile..

ps;saya suka baca blog ini,hari-hari saya baca blog ini..haha skian trima kasih:P